Koop geen nieuwe auto maar een goede tweedehands auto!

Ondanks nog lang niet alle auto’s elektrisch rijden en opgeladen worden met groene stroom, kun je bij het kopen van een auto wel op het milieu letten. Als je een occasion koopt doe je dat eigenlijk al wel een beetje. Er wordt namelijk niet speciaal een nieuwe auto voor jouw gemaakt maar je gebruik een auto die al bestaat en dat is natuurlijk minder belastend voor het milieu ondanks de auto wellicht op een fossiele brandstof rijdt. Wil je nog beter op het milieu letten? Dan kun je een elektrische of hybride occasion kopen!

Koop je occasion online en bespaar brandstof  en tijd door niet alle showrooms af te rijden

Een goede occasion kopen doe je voortaan online. Je hoeft er de deur niet voor uit en dus rijd je geen onnodige kilometers. Daarnaast bespaart het jezelf ook nog eens tijd, want je kunt eenvoudig vele occasions met elkaar vergelijken zonder meerdere locaties te bezoeken. Kijk maar eens op de website van Bynco. Bynco verkoopt kwalitatief goede occasions voor scherpe prijzen ook elektrische auto’s en hybride auto’s.

Een occasion wordt thuis bezorgt en dan start er een proefrit van 14 dagen

Nadat je op bestellen hebt geklikt in de webshop wordt er een afspraak met je gemaakt en kun je de occasion binnen enkele dagen thuis verwachten. Je krijgt de kans om de auto te bekijken voordat je met iDeal het bedrag voldoet. De 14 dagen die daarop volgen kun je zien als een hele lange proefrit. Je kunt de occasion goed uitproberen en beslissen of dit wel echt de auto is die je wilde hebben. Zo niet dan kun je in de eerste 14 dagen kosteloos de auto retourneren aan Bynco en ontvang je het gehele aankoopbedrag terug. De occasion kopen doe je dus eigenlijk pas officieel na 14 dagen en dan gaat ook de garantie in. Je krijgt namelijk 180 dagen garantie op je occasion, dus mocht er toch technisch iets niet in orde zijn met jouw nieuwe aankoop, dan wordt het voor je opgelost.
© 2024: Green Deals | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress