Boomhutten voor kinderen

Als kind is het waarschijnlijk een droom die uitkomt, een boomhut in de tuin. Boomhutten zijn plekken waar je je helemaal kunt uitleven. Er kan iedere dag iets nieuws gespeeld worden, fantasie wordt geprikkeld en de kinderen zijn ook nog eens in de natuur. Weer of geen weer, met een boomhut gaan kinderen graag naar buiten. Een eigen plek die leuk ingericht kan worden en goed is voor vele uren en zelfs jaren speelplezier. Het enige probleem wordt waarschijnlijk hoe je ze ’s avonds weer naar binnen krijgt, die boomhut kinderen.

 

Verschillende soorten boomhutten

 

Misschien heb je alleen het standaard beeld van een boomhut in je hoofd, maar er zijn echt een heleboel verschillende boomhutten voor kinderen. Zo is er de boomhut met glijbaan. Met een boomhut met glijbaan in de achtertuin kan het geluk van de kinderen natuurlijk helemaal niet meer op. Want wat is er nog leuker dan een boomhut? Precies, een boomhut met glijbaan. Ook deze boomhutten zijn er in verschillende modellen. Welk type je moet kiezen is natuurlijk afhankelijk van je wensen, de functie van de boomhut en de plek waar hij moet komen.

 

Voor jezelf ook heel fijn

 

Niet alleen de kinderen gaan een heerlijke tijd hebben in de boomhut, je kunt er ook zelf van genieten. Een goed glas wijn en een mooi boek? Lekker de boomhut in! Het is een plek die rust uitstraalt. Een briesje die de takken van de bomen doet kraken, vogeltjes die fluiten, je kunt er echt ontspannen. Ben je nog opzoek naar inspiratie voor de perfecte boomhut? Ergens waar zowel jij als je kind(eren) van kunnen genieten? Kijk dan eens op www.hamerenhark.nl. Hier vind je een heel ruim aanbod aan diverse boomhutten. Leuk om even door de foto’s heen te kijken, en zo heb je ook een beter idee wat voor soort boomhut je graag wil hebben.

 

Materiaal

 

Let goed op het materiaal dat gebruikt wordt voor de boomhutten. Want ook dit is niet bij alle boomhutten hetzelfde. Het is uiteraard wel mooi om het zo natuurlijk mogelijk te houden. Zo past de boomhut mooi in de omgeving, en wordt het niet een groot en onhandig ding dat het uitzicht van je tuin verpest. Het leuke aan hout is dat het mooi met het weer veranderd. Hoe langer de boomhut er dan staat, hoe beter deze zich aan de natuur gaat aanpassen. Verschillende weersinvloeden als regen en zon doen het hout van kleur veranderen. Wil je dit liever niet? Dan kun je nog altijd een lak gebruiken die zulke veranderingen tegen houdt.

 

 

boomhut met glijbaan (2)
© 2024: Green Deals | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress