De voordelen van LED verlichting binnen jouw bedrijf

Steeds meer bedrijven besluiten over te stappen op LED verlichting. Voor bedrijven zijn er een aantal voordelen te behalen. Vooral sinds de komst van LED tl buizen stappen steeds meer bedrijven over. Bij bedrijven branden lampen de hele dag, waardoor het stroomverbruik hoger is dan bij een gemiddeld huishouden. Qua stroomverbruik is er flink wat voordeel te behalen. Maar er zijn meer voordelen waar je van kan profiteren als bedrijf. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

Een lange levensduur

 

Lampen worden binnen een bedrijf zeer intensief gebruikt. Vanwege het intensieve gebruik moet een TL buis relatief vaak vervangen worden. De levensduur van een LED TL buis is al snel 10 tot 15 jaar langer, dan een gewone TL buis. Je betaalt misschien meet voor de TL buis, maar vanwege de lange levensduur en het lage stroomverbruik verdien je dit geld al snel weer terug.

Geen UV straling

 

LED kan ook prima gebruikt worden voor het uitlichten van voorwerpen. De lampen geven geen UV straling af, waardoor de kleuren kunnen veranderen. Als je bijvoorbeeld een schilderij of kunstvoorwerp wil uitlichten is kleurechtheid belangrijk. Dankzij lampen zonder UV straling komen de echte kleuren tot hun recht. Dit is handig als je een kunstgalerij hebt of een bedrijf waarin kleur heel belangrijk is.

Milieuvriendelijk

 

Als bedrijf wil je graag bezig zijn met groen ondernemen. Milieuvriendelijke lampen dragen hieraan bij. LED lampen verbruiken niet alleen minder energie, maar zijn ook milieuvriendelijk geproduceerd. Na afloop is tot wel 75% van de lamp recyclebaar. De CO2 uitstoot van de lamp ligt ook een stuk lager.

Duurzame bedrijfsmiddelen

 

LED lampen mogen afgeschreven worden onder duurzame bedrijfsmiddelen. Een deel van de investering in LED verlichting kan je hierdoor terugkrijgen. Bedrijven kunnen al snel tot wel 40% van hun investering terugkrijgen. Reden genoeg om vandaag nog over te stappen!
© 2024: Green Deals | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress