Loodgieter Baarn deelt de beste groene deals uit zijn vakgebied

Bij Green-Deals draait alles om koopjes. Groene koopjes wel te verstaan. Het is niet altijd even makkelijk om deze deals te vinden. In onze zoektocht accepteren we daarom alle hulp die ons wordt aangeboden. Zeker wanneer deze hulp wordt aangeboden door een specialist uit een bepaald vakgebied. Zonder enige twijfel accepteerden wij dan ook het aanbod van een loodgietersbedrijf om een aantal tips met ons te delen. Het gaat om de loodgieter uit Baarn die met ons de beste deals uit zijn vakgebied deelt.

Zonneboiler een slimme investering

Veel mensen zullen al weleens van zonnepanelen hebben gehoord. Zij weten dan ook vast dat de installatie hiervan een grote investering vereist die je niet zomaar terugverdiend hebt. Een zonneboiler is een vergelijkbare toepassing maar toch anders op essentiële eigenschappen. Net als zonnepanelen zet ook een zonneboiler zonlicht om in energie die we in huis kunnen gebruiken. In plaats van elektriciteit wordt door een zonneboiler zonne-energie omgezet in warmte. Deze wordt vervolgens gebruikt om het water uit de kranen en in de centrale verwarming op te warmen. Een ander groot verschil is dat een zonneboiler een stuk minder kost om deze te laten installeren. Een installatie door de loodgieter uit Baarn heb je daardoor in no-time weer terugverdiend.

Waterbesparende kranen

Kranen die water besparen bestaan al enige tijd. De installatie van waterbesparende kranen en douchekoppen is één van de makkelijkste manieren om te besparen in huis. Het is daarom ook gek dat nog lang niet alle huizen in Nederland van deze kranen en douchekoppen voorzien zijn. De loodgieter uit Baarn is hier ook zeer verbaasd over. Hij noemt het installeren van waterbesparende kranen namelijk als zijn tweede beste groene deal.

Onderhoud CV ketel door loodgieter

Het periodiek onderhouden van een CV ketel is noodzakelijk om de veiligheid in huis te garanderen. Er zijn echter nog veel meer voordelen aan het onderhoud door een loodgieter. Zo verleng je bijvoorbeeld ook de levensduur van de ketel door deze minimaal één keer per jaar te laten controleren. Een onderhoudsbeurt door de loodgieter uit Baarn kost een paar tientjes. Dit maakt het ook één van de beste groene deals. Na het onderhoud presteert de ketel namelijk weer optimaal en dit betekent minder gasverbruik en een beter milieu.
© 2024: Green Deals | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress