Investeren in energiebesparende middelen

Wil jij jouw huis ‘groener’ maken maar heb je daar de geldmiddelen niet voor? Bekijk dan eens of een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dan een mogelijkheid is. Je kunt op overstappen.nl heel veel aanbieders en leensoorten met elkaar vergelijken. Wanneer je energiebesparende maatregelen gaat aanschaffen met het geleende geld kan het maar zo zijn dat je de rente van de lening kunt betalen met de opbrengst van de energiebesparende maatregelen. Bekijk vooraf welke energiebesparende maatregelen je zou willen aanschaffen. Bekijk wat deze middelen kosten en wat ze (ongeveer) gaan opbrengen. Zo heb je een klein overzicht van de kosten en kun je ook ongeveer bepalen welk bedrag je hiervoor zou moeten lenen.

 

Wil jij je dak isoleren en voorzien van zonnepanelen?

Wil jij het dak van jouw huis wil isoleren en misschien ook graag wil laten voorzien van zonnepanelen dan heb je wel wat extra geld nodig. Je kunt kijken of de bank een tweede hypotheek wil afgeven. Maar het is veel eenvoudiger om hiervoor een lening aan te vragen. In veel gevallen is dit ook goedkoper omdat je hiervoor niet naar de notaris hoeft. Vraag vooraf een of meerdere prijsopgaven aan van dakisolatie én het installeren van zonnepanelen. Bereken eventueel samen met de aannemer of installateur wat de opbrengst is van deze energie besparende middelen. Je weet nu wat de kosten zijn en hoeveel je zou moeten lenen hiervoor. Bekijk op overstappen.nl wat de meest geschikte lening is voor dit bedrag en de reden waarvoor je leent! Je ziet direct wat kosten van rente en aflossing zijn.

 

Je huis isoleren zorgt voor minder energiekosten en voor meer comfort

Je kunt je huis laten isoleren voor meer wooncomfort maar je isoleert met name voor energiebesparing. Wanneer je jouw huis wil laten isoleren vraag dan vooraf advies bij een isolatiebedrijf. Zij kunnen je zeggen wat de beste isolatie is en wat je bespaart op energiekosten. Vraag een offerte aan zodat je weer wat een en ander gaat kosten. Heb je geen spaargeld dan is er een mogelijkheid om voor deze huis isolatie geld te lenen. Als jij weet wat de kosten zijn van het isoleren weet je ook welk bedrag je nodig hebt. Op overstappen.nl kun je direct zien wat eventueel de maandkosten worden voor het geleende geld en hoeveel maanden je dat bedrag moet betalen.

 

Een nieuwe verwarmingsketel nodig maar geen spaargeld

Heb je een oude CV ketel en ben je eigenlijk toe aan een nieuwe CV ketel maar heb je geen spaargeld? Op overstappen.nl kun je direct zien wat de kosten van een lening zijn voor de aanschaf van een nieuwe CV ketel. Zo zie je de maandelijkse lasten en hoe lang je die zou moeten betalen. Let er op dat je wel gehouden wordt aan deze maandelijkse betalingen anders kun je een negatief BKR notering.

 




© 2024: Green Deals | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress