Welke verpakking trekt de aandacht?

Boodschappen doe je waarschijnlijk een paar keer per week en zo neem je vaak de producten mee waar je aan gewend bent en die je misschien dagelijks eet. Je eet of drinkt deze producten waarschijnlijk heel vaak en dan is het echt een bepaalde routine geworden waar je het moeilijk vind om vanaf te wijken. Meestal vind je de producten die je ook veel neemt erg lekker en dan kan het zijn dat je het misschien eng vindt om iets nieuws te proberen omdat je bang bent dat het niet lekker gaat zijn. Als iets niet lekker is wordt dit meestal eigenlijk meteen al weggegooid en dat is natuurlijk ontzettend zonde en iets wat we eigenlijk het liefst willen voorkomen.

 

In de winkel zie je ontzettend veel producten met allerlei verschillende verpakkingen en etiketten. Vaak ken je bijna alle producten in de winkel al, maar toch komen er ook nog steeds nieuwe producten bij die je zou kunnen proberen. Vaak is een van de eerste dingen die je opvalt als je naar de producten kijkt de verpakking. Het jasje van het product, de verpakking, trekt de aandacht van mensen en dit moet er voor zorgen dat mensen het interessant genoeg vinden om het product misschien wel mee te nemen. Op een verpakking staat natuurlijk de informatie over het product en van welk bedrijf deze is.

 

Als bedrijf is het ook heel erg belangrijk om na te denken over de verpakking van je product en hier zit vaak ontzettend veel werk en tijd in. Je moet nadenken hoe de verpakking om het product heen zit, welke kleuren je gaat gebruiken, de tekst die erop komt en wat de verpakking bij mensen moet overbrengen en moet bereiken. Zeker omdat de verpakking vaak het eerste is wat mensen zien van het product en hetgeen waar zij de eerste indruk uithalen, is het belangrijk dat de verpakking de boodschap overbrengt die jij wil.

Het maken van een etiket voedingsmiddel kan ook niet zo maar met een gewone printer, daar heb je namelijk speciale printers voor nodig. Bij Koenig & Bauer vindt je hele handige systemen waarmee jij bijvoorbeeld gemakkelijk dingen op de verpakkingen van je product print. Daarnaast hebben wij ook professionele systemen die in speciaal materiaal kan printen, bijvoorbeeld in staal. Ook voor een dozen printer ben je bij Koenig & Bauer gegarandeerd aan het juiste adres en zo kan jij gemakkelijk nieuwe stappen ondernemen om je bedrijf te laten groeien.




© 2024: Green Deals | GREEN EYE Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress